Blogindlæg

Tips til smykker:

Jeans og en t-shirt kan se så almindelige ud, men sammen med et sødt chunky armbånd, eller et par sjove øreringe, kan selv det mest kedelige outfit se unikt ud. En farverig halskæde kan pifte ethvert look op, og et unikt perlearmbånd kan ledsage enhver gammel nederdel. Bland og match traditionelle looks med utraditionelle smykker for at skabe et unikt look, du vil elske. Prøv at tilføje nogle industrielle metaller til din samling. Der er mere til metalsmykker end bare guld og sølv. Industrielle metaller omfatter rustfrit stål, titanium. Industrielle metaller giver en meget pænere glans og er mere holdbare og mindre modtagelige for skader. Titanium er kendt for mere letvægts, rustfrit stål og kan poleres, indtil det praktisk talt gløder.

Køb af smykker:

Når du køber smykker, er det vigtigste at overveje, hvad du kan lide og føle dig godt tilpas i. Selvom armbånd eller dinglende øreringe er på mode, ser noget, du ikke kan lide eller ikke føler dig godt tilpas i, aldrig moderigtigt. Når du er utilpas, viser det sig. Når du har det godt og kan lide dit look, ses det! Fremstilling af smykker, bivoks er et vidunderligt produkt at bruge til at tæmme kruset sejlgarn. Gnid bare lidt på garnet, og du får et glat udseende på ingen tid. Dine perler vil blive lettere, og dit stykke vil have et mere elegant, professionelt lavet look.

Gem altid din kvittering:

Gem altid din kvittering. At sikre, at du har mulighed for at returnere den pågældende vare, er en af ​​de vigtigste ting at gøre ved smykkeshopping. Du ved aldrig, om den person, du køber til, måske ikke kan lide stykket. Hold dine ædelstene funklende i dine smykker, som om de altid er nye. Du kan få dine smukke sten til at se deres bedste ud ved at lægge dem i blød med renseprodukter som kan købes hos din lokale guldsmed her.

Hold altid alle dine smykker organiseret:

Hold altid alle dine smykker organiseret på en måde, der giver mening for dig. Der er mange gode muligheder for smykkeskrin og skuffearrangører for at hjælpe dig med at holde orden på dine fine stykker. På denne måde ved du præcis, hvor alt er, når du skal have dine pæneste smykker på for at imponere! Når du vil opbevare dine fine smykker, skal du følge instruktionerne, der fulgte med dit specifikke smykke, og følge dem nøjagtigt. Generelt vil du ikke have, at stykker rører hinanden for at forhindre dem i at ridse. Det er bedst at opbevare dine smykker i æsken eller posen, den kom i. Hvis du ønsker at købe et smykke med ædelsten, er der syntetiske ædelstene, der er mere overkommelige og har samme kvalitet som naturlige ædelstene. Men husk, at imiterede ædelstene, der er sammensat af plastikelementer, faktisk er falske, mens syntetiske ædelstene er kultur i egentlige laboratorier.

Hvis du har dine smykker forsikret, så sørg for at tage gode billeder af det. Dette vil hjælpe, når du handler med forsikringsselskabet, hvis der skulle ske noget med dine smykker. Det kan virkelig hjælpe med at fremskynde processen og hjælpe dig med at komme igennem forsikringsbureauet. Det hjælper også med at dokumentere, hvad du har, hvis dit hjem skulle blive brudt ind. Dette er ikke så vanskeligt, som det kan se ud, og du behøver ikke at være bange for, at enhver guldsmed er derude og forsøger at forgribe sig på dig. Bare husk alle disse råd, mens du leder efter dine smykker, og du burde have det helt fint.

 

Kommentarer lukket til Tips til smykker: