Blogindlæg

Tips til at dekorere dit nye hus på et begrænset budget

At købe et hus er en dyr bestræbelse. Og selvom du sandsynligvis vil bruge en god del af din opsparing til at gøre det, skal du passe på ikke at bruge det hele. Du har ikke kun brug for penge til vedligeholdelse af hjemmet, reparationer og uventede nødsituationer, men du skal også bruge kontanter til at møblere og dekorere dit nye hus.

 

Heldigvis behøver den sidste del ikke at bryde banken. Faktisk er der masser af måder at klæde dit nye sted på uden at bruge for meget af de hårdt tjente penge.

 

Her er nogle tips til at indrette et hus på et budget;

 

Bliv kreativ i din sourcing

Hvis du ønsker at spare penge, skal du ikke købe din indretning og boligindretning fra stormagasiner eller store mærker.

 

Vær i stedet kreativ. Se til lokale loppemarkeder, genbrugsbutikker, og min ressourcer som Facebook Marketplace, DBA og andre sociale platforme.

 

Mal som en gal

Du vil blive overrasket over, hvor stor en forskel maling gør – især hvis du gør det selv. I stedet for at investere et væld af penge i kunstværker og vægbeklædninger, skal du skabe en farvetone med en accentvæg til en brøkdel af prisen.

 

Et flot mønstret tapet kan opnå samme effekt og være lige så nemt og overkommeligt.

 

Hold dig til køb med stor effekt

Hvis du vælger at købe noget til at dekorere dit nye hus – især noget nyt eller mærkevarer – så sørg for, at det er noget, der virkelig vil stjæle showet og bære vægten af ​​et værelse.

 

Måske er det en fantastisk lysarmatur, der er omdrejningspunktet i din spisestue, eller det kan være et smukt spejl, der gør en stor indflydelse i din entré.

 

Vælg håndværk til en overkommelig pris

Fantastisk håndværk kan gøre en kæmpe forskel i ethvert rum. Når du har et budget, kan det være en god mulighed at vælge professionel arbejde, du kan søge efter en lokal håndværker hjemmeside på google med gode anmeldelser.

 

Hvis du ikke vil bruge penge på håndværk, så overvej at gøre det selv. Pinterest og YouTube har tonsvis af tutorials, du kan følge for alle mulige kunstneriske bestræbelser. Du skal bare gå til din lokale håndværksbutik, fylde op med forsyninger og afsætte tiden.

 

Når alt er sagt og gjort, har du en enestående håndværk kunst at vise.

 

Gå grønt, når du indretter dit nye hus

Få ting har så stor indflydelse som grønt, så spar ikke på bregner, sukkulenter og andre indendørs planter, der virkelig kan få dit sted til at springe ud.

 

En god bonus?

 

Det meste grønt er ret overkommeligt, og det hjælper også med at øge dit hjems luftkvalitet. Og hvem vil ikke gerne det?

 

Mine rabatter og oprette salgsalarmer

Hvis du handler online, skal du aldrig betale fuld pris for noget. Brug browser plug-ins som Honey til at søge efter online kuponkoder, og lav altid en prissammenligning med andre sider på nettet, når du indretter dit nye hus. Du skal muligvis vente lidt længere på leveringstiden, men ofte kan du finde de samme varer til en meget lavere pris, hvis du bare kigger godt nok efter.

 

Søg efter en foretrukket professionel hjemmeside som er eksperter i indretnings- og møbelforhandlere, er et andet smart træk. Bare gå til deres hjemmeside, tilmeld dig deres nyhedsbrev og vær opmærksom på de beskeder, der kommer ind.

 

Én kuponkode kunne være alt, hvad du behøver for at få fat i denne must-have-vare til en stor rabat.

 

Giv gamle ting nyt liv

Bare fordi du har et nyt hjem, betyder det ikke, at du skal smide alle dine gamle husholdningsartikler ud. Mange af dine eksisterende indretninger og møbler kan sandsynligvis genbruges.

 

Overvej at male dem igen, reparere dem eller endda genbruge materialerne til at lave noget andet (en ældre kommode kunne måske blive en bogreol?)

Kommentarer lukket til Tips til at dekorere dit nye hus på et begrænset budget