Blogindlæg

Find de rette fliser til dit badeværelse

Aldrig har det været nemmere, og aldrig har det været sværere, at vælge fliser til sit badeværelse.

Hos Dansk Flise Lager oplever vi ofte kundernes frustration. Der er alt for mange fliser at vælge imellem. Frustrationen kan ligge i størrelser, farver, udtryk.

Find din stil

Skal badeværelset fremstå minimalistisk, eller er ønsket en sydlandsk ”hule”, hvor den varme glød og det rustikke spil er i højsædet.Det kan være svært og vælge, og valget bliver ikke nemmere hvis husets beboere, ikke er enige om badeværelsets stil og udseende.

 

Ofte er det sådan, at husets stil føres videre til badeværelset, således der er en gennemgående rød tråd i huset.Er der tale om et nybyggeri, vælges der ofte den samme flise i hele huset. Måske i flere størrelser, men i samme farve, udtryk osv.

 

Lidt anderledes er det, hvis det blot er badeværelset som skal renoveres. Ofte er ønsket samme stil som huset, men opgraderet til tidens trends. Og det kan gøres på mange måder.

Måske er badeværelset der skal renoveres 15 – 20 år gammelt, og dermed monteret med mindre fliser, og med datidens udtryk og farver. Dengang var udvalget af fliser lille, og kvaliteten mindre god.

 

Storformat fliser er det nye
Hos Dansk Flise Lager efterspørger kunderne, uanset det er renovering eller nybyg, storformat fliser. Primært i størrelserne 60×60 / 60×120 / 80×80 / 100×100 osv.

I Dansk Flise Lager efterspørges de store slabs / helvægsfliser som aldrig før. Fliser som er op til 270 cm. Det betyder én flise – én væg. I de seneste år er såvel udbud og efterspørgsel efter storformat fliser steget markant.Hvis man kigger kun ganske få år tilbage, var det en umulighed at opdrive fliser / klinker med en størrelse over 60 cm. Det skyldtes ganske enkelt, at det ikke var muligt at producere store fliser, som havde en kvalitet, styrke og planhed som var brugbart.

Disse store fliser giver ultimative visuelle oplevelser, og gør badeværelset til noget helt særligt. Samtidig bliver den daglige rengøring en leg.

 

Find det rette look

Naturligvis vælger mange det sikre valg. F.eks. fliser i grålige farver med beton look, eller beige- / sandfavede stenlook. Men rigtig mange kunder gør sig i dag umage med at designe deres eget badeværelse. At gøre badeværelset til et oplevelses rum. Ikke bare et rum hvor man klarer det fornødne og går i bad. Heldigvis for nye råmaterialer og teknologier, som gør det muligt at producere fliser som er helt unikke. I form af farver, naturens materialer, kobberlook, metallook, trælook osv.

 

 

Kommentarer lukket til Find de rette fliser til dit badeværelse