Blogindlæg

Få inspiration til en plakat billedvæg

Intet giver liv i hjemmet som farver på væggene. Farver taler forskelligt til os hver især, og vores valg af indretningsfarver medvirker til, hvorvidt vi føler os hjemme i vores bolig. En personlig indretning og et karakteristisk præg giver en hjemlig følelse og en indre ro.

Vores hjem er vores fristed

Når vi er hjemme, så skal vi finde fred. Vi skal kunne fralægge os dagens stress og jag, og vi skal finde hvile i os selv og vores eget.

Indretningen er ganske afgørende for, hvorvidt vi føler os godt tilpas i vores egne rum – og for, hvorvidt vores bolig bliver et hjem.

Det er ikke uden betydning, hvordan vi indretter os. Vi mennesker er individer og vi har individuelle behov. Vores hjem skal gerne varetage disse behov og derfor indrettes hensigtsmæssigt og med mulighed for fornyelse.

For en bæredygtig indretning er det nødvendigt at tænke i, at det skal være nemt og ligetil at skifte ud og flytte rundt. Nogle gange har vi brug for forandring, og her kan vi gøre os selv – og miljøet – en tjeneste ved at investere i indretningsobjekter, der kan bruges på flere måder.

Indretning og udsmykning – farverne gør forskellen

Hvordan vi bruger farver, har høj indvirkning på, hvordan vi oplever det enkelt rum. Lyse og klar farver giver glæde og liv, hvor mørke og tunge farver skaber ro og hygge.

En plakat billedvæg giver et væld af muligheder for at lege med farver i hjemmet og tilpasse efter behov. Denne metode giver en bred fleksibilitet, og kræver ingen større indgreb – hverken i økonomien eller i rummet.

For inspiration kan du se alle billedvægge her og lade fantasien løbe frit.

Fantasi og kreativitet – liv og leg

En billedvæg kan være lige præcis som du ønsker den. Du kan bruge dine egne billeder, du kan bruge plakater eller du kan lege med en kombination af begge.

Du kan se alle plakater her og få inspiration til, hvordan du ønsker at udsmykke dine vægge. De smukke billedvægge passer ind i ethvert hjem, netop fordi de kan tilpasses en individuel stilart.

Disse billedvægge er nemme at udskifte, hvilket gør dem både praktiske og bæredygtige. Du behøver ikke at smide noget ud, når du vil forny dig – ej heller købe ind for en mindre formue. Plakaterne kan udskiftes efter behov, og det kræver ingen håndværkeruddannelse.

 

Kommentarer lukket til Få inspiration til en plakat billedvæg