Blogindlæg

Bøvler du også med at finde den ideelle sko? – New Balance 990 er måske skoen du leder efter

De fleste af os har vores fødder kært. Det er dem, der bærer os gennem livet, og der skal som bekendt ikke meget mere end et uvelkomment sandkorn i skoen til, at dagen kan være ødelagt – i hvert fald lige indtil man får sig taget sammen til at få det fjernet.

Vi lever i en tid, hvor globaliseringen for længst har slået igennem, og det giver os et ocean af muligheder. Og det gælder i høj grad også, når det kommer til at skulle vælge et par nye sko. For hvad i alverden skal man vælge og vrage i denne jungle af flotte og smarte sko i alle tænkelige størrelser og former?

Der er ingen tvivl om, at skotøjsbranchen er en benhård branche, men gennem tiden er der alligevel enkelte mærker, der har holdt ved, og har formået at holde fast i deres topplacering når det kommer til at være et foretrukket valg blandt forbrugerne.

Vi kender alle sammen Nike og Adidas, for blot at nævne de to største spillere på markedet. Men dernæst vil langt de fleste også kvittere med et genkendende nik når New Balance bliver nævnt. Og det er selvfølgelig ikke for sjov, at så godt som alle kender til New Balance og deres sko.

New Balance har været en markant spiller på skomarkedet lige siden ruder konge var knægt, og der er i sagens natur kun én forklaring på, at det har kunnet lade sig gøre: Et rigtig godt produkt, som forbrugerne ved, at de kan regne med.

Derfor skylder du naturligvis dig selv at stikke fødderne i et par New Balance-sko, når der skal findes et par nye dæk. Eksempelvis er New Balance 990-serien vældig populær, hvilket ikke er svært forstå, hvis først man har prøvet et sådant par.

New Balance 990 blev førte gang lanceret helt tilbage i 1982, hvor ”sneakers” fortsat langt fra var allemandseje. Siden dengang er modellen blevet relanceret mange gange, hver gang i forbedrede udgaver, men stadig i en form og et materiale, der er tro mod forfaderen.

Det er nemlig den genkendelige komfort og de flotte, stilfulde linjer, der er så populær hos de millioner af trofaste kunder, der sværger til New Balance 990-skoene.

Designet på New Balance 990 er ret enkelt og stilrent, og derfor vover man sjældent pelsen, når man investerer i et par. Vil man afsøge grænserne en smule, kan de dog godt fås i rigtig mange forskellige farver – både til mænd og kvinder.

Derudover udmærker New Balance 990 sig ved at have en meget høj komfort og fortrinlig pasform, foruden at være en særdeles slidstærk sko, der holder til lidt af hvert.

Kommentarer lukket til Bøvler du også med at finde den ideelle sko? – New Balance 990 er måske skoen du leder efter