Blogindlæg

3 gode grunde til at indrette med et spejl

I dette blogindlæg er der taget udgangspunkt i en ny bølge af indretningstrends. Trenden omhandler at indrette sit hjem med spejle i forskellige størrelser, former og farver. I dette indlæg vil du blive taget i hånden og ført gennem enkle tips til at forstå hvordan spejlet kan bruges til mere end blot at børste tænder foran eller tjekket ens outfit.

 

Praktisk

Det er ikke nogen hemmelighed at spejlet altid har tjent en helt specifik formål, nemlig at lade beskueren se sig selv. De har ofte hjulpet mennesker med personlig pleje, men har også tjent formål i forskellige maskiner især i film og tv. Der findes også utallige spejle med helt unikke rammer, som har til formål at pynte og vise velstand. Det er først for nyligt, at man er begyndt at se selve spejlets form og glasfarve som en mulighed i indretningen. Det har altid heddet rundt eller firkantet spejl, hvorefter brugerne har kunne bestemme rammetypen ud fra sin personlige præference. Så er det jo heller ikke nogen hemmelighed at det til tider kan være dejligt at tjekke sig selv lidt ud, især hvis man har en dag hvor tøjet eller håret sidder helt skarpt.

 

 

Farver til resten af indretningen

Årstiderne skifter og dermed også farverne vi indretter med. Nutidens tendenser peger på at vi vil tilbage og tage inspiration fra de farverige og fede 1970’ere. Her var det tydeligt at farverne dominerede hjemmet og man var heller ikke bleg for at indrette med noget, som skilte sig ud fra normen.
Vores erfaring med at finde det rigtige spejl, er at tage udgangspunkt i ens indretning og derefter bruger spejlet i samspil med resten. Man skal ikke være bange for at bruge resten af ens vægkunst, planter og møbler til at indrette omkring spejle, tværtimod hæver det faktisk din indretning til næste niveau.

 

 

 

Åbner rummet

Ikke nok med at det kan være sjovt og spændende at indrette med og omkring et spejl, så tjener et spejl endnu et praktisk formål. Mangler man luft i rummet, så kan det være et nemt “hack” at bruge et spejl til at åbne rummet. Det skyldes at refleksionerne fra spejler skaber en følelse luft og derved åbner rummet og indretningen.

Man kan måske selv huske tilbage til da man boede i sin første lille lejlighed og man havde problemer med at klemme alle sine ting ind, uden at man blev helt klaustrofobisk, her kan dette tip bruges.

Det er op til dig hvordan du vil indrette med et spejl, men her er en kort liste med inspiration til hvad dit næste DIY-projekt kan være.

 

Kommentarer lukket til 3 gode grunde til at indrette med et spejl